A BioMedical Centrum Kft. magas szintű szakmai támogatást nyújt hazai és külföldi kis- és nagyvállalatok számára (gyártó- és forgalmazó cégeknek egyaránt) több tudományos és szakmai területen is.

A BioMedical Centrum Kft. 2012-ben alakult elsősorban azzal a céllal, hogy magas szintű szakmai támogatást nyújtson a hazai és külföldi cégek termékregisztrációs feladataiban. Mára azonban kibővült a szolgáltatási paletta: szakirodalmi, klinikai összefoglalók, szakértői vélemények elkészítésével, tudományos oktatással és továbbképzésekkel, előadásokkal, termékforgalmazással és antropológiai tanácsadással.

“Cégünk professzionális segítséget nyújt minden hozzáforduló vállalat számára. Tudjuk, hogy a szektorban a sikeres termék egyik alappillére a megfelelő tudományos szakmai háttér biztosítása. Hiszünk abban, hogy a vállalatok fejlődését legjobban a szakemberek tudása képes támogatni. A BioMedical Centrum Kft. hatékony társ a cégek fejlődésében.”

Balassa Tímea M.Sc. biológus,

ügyvezető igazgató

Legújabb szolgáltatási területünket rendkívül speciális igények hívták életre. Munkatársaink a meditáció, a jóga, valamint a különböző stresszkezelési módszerek segítségével komplex foglalkozásokat tartanak kisebb csoportok illetve cégek számára is. Egyénre szabott gyakorlataink pedig bárki számára elérhetőek. 

Tovább

Hatékony együttműködés

A BioMedical Centrum Kft.hatékony szakmai hidat képez a gyártók és forgalmazók között annak érdekében, hogy a termékek dokumentációja a hazai, illetve az EU jogszabályok szigorú elvárásainak teljes mértékben megfelelhessenek.

Kapcsolatrendszer

A BioMedical Centrum Kft. hatékonyan működik együtt a különböző helyi hatóságokkal (OGYÉI-OÉTI, OGYÉI-OGYI, ENKK, stb.).

Fontosabb tevékenységi köreink:

Termékregisztrációs dossziék karbantartása, elkészítése: többek között gyógyszerek, orvostechnikai eszközök, gyógyászati segédeszközök, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, speciális – gyógyászati célra szánt – élelmiszerek, valamint étrend-kiegészítők, kozmetikumok esetében.

Szakirodalmi, klinikai összefoglalók összeállítása, lektorálása

Szakértői vélemények elkészítése

A BioMedical Centrum Kft. munkatársai, igény esetén vállalnak:

Tudományos oktatás, továbbképzés (a termékek hatóanyagának szakirodalmához kapcsolódóan)

Tudományos előadások (pl. termék vagy eszköz hatóanyagának szakirodalmi háttere alapján)

További szolgáltatásainkhoz kattintson a főmenü Szolgáltatások legördülő listájára!

HungaryEnglish