A hatékony társ cége fejlődésében!

Új Szolgáltatásunk – MEDITÁCIÓ, STRESSZ KEZELÉS ÉS JÓGA TANFOLYAMAINK

A BioMedical Centrum csapatának bővülésével cégünk új szolgáltatással gyarapodott. Az eddig elsősorban az egészségügyi szektorban nyújtott különböző kutatási, fejlesztési, valamint termékregisztrációs tevékenységi vonalaink mellett egy teljesen új területet nyitottunk meg, belépve ezzel a mentálhigiénés szolgáltató centrumok közé.

Molcsán Gábor meditációs tréner 2019. júliusától csoportvezetőként csatlakozott a BioMedical Centrum csapatához. Az általa irányított emberközpontú terápiáink egyéni és csoport szinten is hatékony segítséget jelentenek, akár cégek és iskolák számára is. Eszköztárunk változatos megoldásokat jelenthet egyéntől és csoporttól függően.

A részletekről tájékozódhat hamarosan.

A portfólió bővítésünket az a hatalmas igény hívta életre, amely ma már társadalmi szinten is érzékelhető. Mentálhigiénés szolgáltatást könnyű találni ma már bárhol, azonban tényleg jó szakembert vagy épp jó meditációs oktatót, hatékony segítség nyújtási képességgel már sokkal nehezebb.

Ahogy cégünk bármely tevékenységét a minőségi munkavégzés jellemzi, nincs ez másképpen ezen az új vonalon sem. A jó szakember ezen a területen is garantált a BioMedical Centrumnál.

Keressen bennünket bizalommal, forduljon hozzánk minőségi szolgáltatásainkért.