A hatékony társ cége fejlődésében!

HÍREK

Megbízható vállalkozás lettünk!

Örömmel értesültünk róla, hogy a BCP Magyarország Kft-t a BCP Rating© alapos vizsgálata a megbízható vállalkozások közé sorolta a BioMedical Centrum Kft.-t.

Megtisztelő számunkra, hogy a szigorú, speciális algoritmussal dolgozó cég értékelése és kategórizálása alapján “Megbízhatónak” minősítették vállalkozásunkat.

Cégünk életében mindent megteszünk a megbízhatóság és a minőség folyamatos fenntartásáért és állandó fejlődéséért, ezért is fontos számunkra, hogy egy független szervezet is elismerte az ilyen irányú törekvéseinket.

Köszönjük!

Look into the world of neurofeedback – What does science say?

A BioMedical Centrum kiadásában hamarosan megjelenik munkatársunk, Dr. Czöndör Katalin legújabb angol nyelvű könyve.

Neurofeedback is a very exciting field among complementary and alternative therapies and year after year, researchers are also becoming more and more interested in this field. It is exciting because it suggests that we can learn to influence our brain functions in a controlled and conscious way. It gets even more interesting when we would like to understand how it works and what the current scientific view of this technique is. This book, by peeking behind the scenes of scientific research, will support the understanding of the complex situation in which the present state of neurofeedback research is and will help in seeing the scientific point of view in a more subtle way.

„Katalin is an innovative and open-minded researcher. She is a neurobiologist who always explores new solutions. In recent years she has become the most productive colleague of our team where she is involved in larger development projects in the sector of medical devices. Through the easy comprehensibility of this book, she simply explains this otherwise very complex topic. This book shows her extraordinary determination to present research findings in an understandable way. She is the author of another successful book, “The Power of Mind Over Body”, which has been already published in three languages. I am sure her new book will be also really interesting to everyone who wants to understand the scientific potential of neurofeedback.”

Új Szolgáltatásunk – MEDITÁCIÓ, STRESSZ KEZELÉS ÉS JÓGA TANFOLYAMAINK

A BioMedical Centrum csapatának bővülésével cégünk új szolgáltatással gyarapodott. Az eddig elsősorban az egészségügyi szektorban nyújtott különböző kutatási, fejlesztési, valamint termékregisztrációs tevékenységi vonalaink mellett egy teljesen új területet nyitottunk meg, belépve ezzel a mentálhigiénés szolgáltató centrumok közé.

Molcsán Gábor meditációs tréner 2019. júliusától csoportvezetőként csatlakozott a BioMedical Centrum csapatához. Az általa irányított emberközpontú terápiáink egyéni és csoport szinten is hatékony segítséget jelentenek, akár cégek és iskolák számára is. Eszköztárunk változatos megoldásokat jelenthet egyéntől és csoporttól függően.

A részletekről tájékozódhat hamarosan.

A portfólió bővítésünket az a hatalmas igény hívta életre, amely ma már társadalmi szinten is érzékelhető. Mentálhigiénés szolgáltatást könnyű találni ma már bárhol, azonban tényleg jó szakembert vagy épp jó meditációs oktatót, hatékony segítség nyújtási képességgel már sokkal nehezebb.

Ahogy cégünk bármely tevékenységét a minőségi munkavégzés jellemzi, nincs ez másképpen ezen az új vonalon sem. A jó szakember ezen a területen is garantált a BioMedical Centrumnál.

Keressen bennünket bizalommal, forduljon hozzánk minőségi szolgáltatásainkért.

ELMÉNK HATALMA A TESTÜNK FELETT – MEGJELENT

A BioMedical Centrum kiadásában megjelent munkatársunk, Dr. Czöndör Katalin könyve, amelynek célja, hogy betekintést nyújtson néhány természetgyógyászati terápia tudományos hátterébe.

Czöndör Katalin, PhD, neurobiológus az idegrendszer működésének kutatása mellett mindig is érdeklődéssel és kíváncsisággal fordult a lelki működések irányába, törekedve annak megértésére, hogy hogyan hatnak egymásra az idegi, testi és lelki folyamatok. Ez a könyv főleg olyan terápiás módszereket foglalt magába – néhány példa bemutatásán keresztül -, amelyek bár többnyire ismertek, köztudottak, mégis, gyakran egyfajta misztikum, hitetlenség vagy félreértés övezi őket. Ezek a kételyek sokszor a módszerhez kötött filozófiai háttérből (mint például a keleti vallás) vagy a módszer megfoghatatlanságából, működési magyarázatának hiányából erednek. Éppen ezért e mű tudományos eredményekbe való betekintéssel és bizonyos háttér-magyarázatok ismertetésével kíván hozzájárulni ahhoz, hogy az ilyen terápiák irányába is nyitottabban tudjunk fordulni. A könyv már kapható a könyvesboltokban.